Cea mai frumoasă declarație de dragoste a unui lider al lumii. Emmanuel Macron pentru Brigitte

O iubește și se mândrește cu ea. I-a luat apărarea în nenumărate rânduri în mod public, și a vorbit deschis despre obsesia internațională legată de diferența de vârstă dintre el și Brigitte, acuzând homofobia și misoginismul cu care oamenii comentează viața și alegerile altor oameni.

„Dacă aș fi fost cu 20 de ani mai în vârstă decât soția mea, nimeni nu s-ar mai fi gândit pentru o singură secundă că nu am putea fi împreună în mod legitim. Pentru că are cu 20 de ani mai mult decât mine, mulți spun că această relație nu poate fi susținută, nu poate fi posibilă”, declara Emmanuel Macron, pe atunci noul președinte al Franței, pentru Le Parisien.

Emmanuel Macron i-a oferit încă o dovadă de dragoste soției sale, într-un interviu acordat CNN, exprimând, nu poate, ci sigur, cea mai frumoasă declarație de dragoste a unui lider al lumii pentru femeia pe care o iubește.

„Iubirea face parte din viața mea, din echilibrul meu. Cred că nu poți clădi ceva măreț și nu poți să ai un comportament corect dacă nu ai un echilibru și o relație de cuplu solidă. Sunt cu soția mea de câteva decenii. E o parte din mine….

E foarte important pentru mine, pentru echilibrul meu personal, să am pe cineva acasă care să-mi spună adevărul zi de zi, pentru că accesul la adevăr este una dintre principalele provocări. Cineva cu convingerile sale, care să te cunoască așa cum ești cu adevărat, care să te iubească pentru cine ești, nu pentru ce reprezinți, pentru rolul tău, onorurile, sau ceva foarte punctual, dintr-un anumit moment.

Am încredere în ea. Este foarte importantă pentru mine pentru că este ancora mea”, a declarat Macron jurnaliștilor americani.

Altii mai citesc si..